miercuri, 29 aprilie 2009

Cât ești dispus să oferi?

Am simțit  în jur un suflu romantic, iar antenuțele mele m-au atenționat imediat. Mulți dintre voi, prieteni dragi, vecini de blogosferă ați vorbit zilele astea de iubire, de sentimente sau de suflete. Vă cer 8 minute și o secundă (atât durează clipul). Dacă nu le aveți acum, aș prefera să vă întoarceți când veți fi mai liberi, pentru că vreau să urmăriți de la început până la sfârșit povestea. 

Play


Și acum vă întreb.
Cât suntem dispuși să oferim?

16 comentarii:

  1. Cum ai gasit melodia asta asa de speciala? Hm! M-ai cam pus pe ganduri...In viata asta ne-asteptam la multe,mai putin la sacrificiu din prea multa iubire...E prea frumos pt vremurile astea incrancenate,n-ar fi destul de cool,nu? Cam asta e situatia,draga mea!Incercam sa ne gasim bucurii in lucrurile marunte,neandraznind sa speram la mai mult...Oare cati ar opta pt o asemenea solutie radicala?! Cine-ar renunta la sine pt lumina ochilor iubitei?...Cine? Se ofera cineva??
    Multumesc,draga Di,pt postare si pt mesajul profund! Cine are ochi,sa vada!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, ce clip... Într-adevăr, o întrebare la care se poate răspunde foarte greu. De multe ori declarăm că "am face totul" pentru aceea sau acela pe care îl iubim. Dar am face chiar TOTUL? Dacă simţim că nu am face, atunci poate că ar trebui să învăţăm că o joacă permanentă cu unele cuvinte ar trebui evitată... Simpla bătaie cu pumnul în piept nu înseamnă absolut nimic dacă nu am pune şi în practică ceea ce rostim. Exact în momentul în care este nevoie de asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum un an și jumătate - am primit-o. M-a mișcat profund și mi-a rămas în suflet. Nu știu câți sunt capabili de un asemenea sacrificiu, nu știu dacă cineva, vreodată, pe lumea asta a făcut un asemenea gest pentru persoana iubită.
    Știu doar că cine ar fi în stare să ia de la el și să dea celui drag, nu poate fi decât un OM. Exact așa, cu majuscule.

    Bine ai venit L'automne! Trebuie să mărturisesc că de fiecare dată când am regăsit numele tău semnând comentariile unor postări le-am apreciat. Mulțumesc pentru vizită.
    O zi minunată!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristi, cred că asta e soluția. Și pentru spărgătorii de inimi. Dacă ne-am alege cu grijă cuvintele, fără să ne aventurăm în promisiuni ireale, fără să dăm speranțe deșarte, poate că am rezolva multe. Sau poate nu am distruge atâtea. Cuvinte și promisiuni cumpătate. Ar fi o soluție.
    Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, ca de fiecare dată.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc din suflet pt aprecieri,draga mea! Sunt onorata! Te urmaresc de mult timp si de fiecare data ne faci oferte generoase! Noi iti multumim! Ai un sufletel tare frumos si apreciez! Abia astept sa-ti infloreasca trandafirii aia superbi si sa-mpartasim bucuria impreuna,da?
    Cu mii de multumiri pt cuvintele frumoase,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Oaooo! Pe mine povestea asta m-a impresionat pana la lacrimi, sunt si mai emotiva din fire. Frumos, chiar frumos. Un ex asemanator ar fi cel al lui Cristi Minculescu. Si pentru el cineva drag a facut un sacrificiu. Cati dintre noi am fi capabili sa facem asta? Putini probabil. Felicitari Di! Catalina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Di, m-am uitat cu drag si mi-a placut mult! Sunt de parere ca acest clip da definita nerostita a dragostei ADEVARATE! Cand il iubesti pe cel drag si aproape tie mai mult decat te iubesti pe tine insuti acest sacrificiu vine de la sine!
    Multumesc pentru aceasta frumoasa lectie ce ne-ai expus-o si noua! Multi pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea L'automne, trebuie să fac o mărturisire. Albă ca zăpada a rămas doar cu 6 pitici. Unul nu s-a prins. Sunt înfrunziți și peste o lună așteptăm și florile.
    Mulțumesc pentru aprecieri. Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dovezile de dragoste probabil că nu pot fi comparate. Orice gest făcut din iubire, cât de mic sau neînsemnat ar fi, este de apreciat și de felicitat.
    Cătălina, eu vă mulțumesc tuturor pentru că îmi sunteți oaspeți.

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmm...tiza mea dragă! Sună senzațional ce spui tu: definiția nerostită a dragostei adevărate!
    Probabil că gesturile pe care le faci din dragoste pentru cel de lângă tine sunt la fel de importante.
    Îți mulțumesc draga mea. Întorc pupicii și mai adaug și o îmbrățișare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Il stiam, l-am revazut cu aceeasi emotie iar raspunsul la intrebarea ta este : ORICAT E NEVOIE. Eu asta simt. In dragoste nu exista masura sacrificiului.
    Te pup sufletel frumos.

    RăspundețiȘtergere
  12. Esti extrem de romantica in ultima vreme. E drept ca eu prefer extremele, dar ce e cu tine?

    RăspundețiȘtergere
  13. Te pup şi eu draga mea Gabi. Atâta timp cât oferi iubire fără să ceri la fel de multă în schimb, înseamnă mai mult decât orice alt sacrificiu.
    Mă bucur tare mult că ştiai clipul.
    Îţi mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Iubita mea, romantismul clocoteşte în mine. Că îl mai scot din când în când la vedere, asta e altceva. Pentru mine, un om romantic este un OM FRUMOS.
    Hasta pronto, mi querida!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hallo Diana,

    este minunat. Tot asa de profund ca si Seven Pounds.Eu zic cä existä atita auto-sacrificare si dacä nu mi-asi dori sä fie in fiecare din noi un pic .Eu zic cä cine ajunge pe un asa Spiritual Level , a depäsit restul Omenirii cu citiva mii de Ani.
    Multumesc foarte mult...

    Salutäri Jacktel

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună Jacktel,

    Mare dreptate ai. Cât de important ar fi ca în fiecare dintre noi să existe asemenea sentimente. Am fi puțin mai „luminoși” și mai „calzi”.

    Mulțumesc mult pentru vizită!

    RăspundețiȘtergere