miercuri, 1 aprilie 2009

1 aprilie. Zi de zi.

Nimic nu mai e ce-a fost. 
Nici măcar 1 aprilie. 
Pe vremuri dejucam măcar vreo 3 încercări de păcălire. Reuşeau alte două, maxim. 
Însă azi...subţire. Am primit un link numit andreea-raicu-aleargă-dezbrăcată. L-am deschis. Nu de alta, dar era de la naşu'. O mâţă rânjită mă anunţa că e 1 aprilie şi mă invita să mă întorc la muncă. 
Citesc că Mutu nu joacă cu Austria, că îl doare picioru'. Atâta pagubă! 
Ziariștii nu se opresc aici. 
Pun știrea pe seama zilei de 1 aprilie. Cică ar fi o păcăleală! Caterincă de la FRF. Nu ține.
 Mi-aș dori să mă păcălească cineva că am piedut meciul. Că am pierdut calificarea. Să mă bucur apoi că am câștigat cu 2-0. Și că au marcat Nicu și Bănel. Chiar și așa, tot am pierdut calificarea. 
Și atunci, de că să mă mai păcăliți?
1 aprilie nu mai e ce-a fost. 1 aprilie e în fiecare zi. Mai bine mă uit la tenis.

10 comentarii:

  1. Te pomeneşti că vrem să îi păcălim pe austrieci. Dacă recurgem la astfel de trucuri, atunci e grav...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fi chiar penibili. Mai penibili decat jocul nostru. Decat comportamentul "vedetelor" din iarba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca mare dreptate ai Di! Am parcurs articolul tau cu zambetul pe buze caci matza ranjita am vazut-o si eu pe ziua de azi, si toate cele enumerate de tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea Diana, ma multumesc cu zambetul de pe chipul tau. Si mi-e de ajuns. Face cat toate pacalelile posibile. O dupa amiaza placuta, nepacalicioasa. pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine, intre noi fie vorba, dar tu esti si cam greu de pacalit, cumatra Dia! :D Tre' sa fie temerar nevoie mare al' de se baga sa te duca pe tine cu zaharelul hi hi hi
    Daca n-as fi anuntat pe blog ca am scos brazii afara, azi te-as fi sunat si, din vorba-nvorba, ti-as fi zis ca inca le sclipesc beculetzele si ca m-am hotarit sa-i tin cit pot de mult, eventual pin' la Noel! :)))
    Aa, si mai am una buna, pentru final: ma-ntorc in televiziune, Dia! :)
    Pupici, "ne vedem" curind, deci! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. M-a bufnit rasul dis de dimineata. Multumesc pentru asta, Lav. Efectul a fost super!!! HAHAHAHA. Cred ca e posibil sa ne vedem intamplator pe un varf de munte, pe langa o cabana, decat pe holurile vreunei tv. Buna, totusi!!! Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Incredibil!Asta am zis si eu. Ca ma uit la tenis. De altfel, de acord cu tot ce ai scris, cu o singura mentiune: cum adica sa marcheze Balanel? Hai accept, Goian, dar Balanel????

    RăspundețiȘtergere
  8. HAHAHAHA. Corect. Stiam ca nu te pacalesc, Dia, dar mizam exact pe asta: ca o sa-ti smulg neshte risete sanatoase. Mission accomplished! :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Scuza-ma Alejandra! Pot sa retractez tot? Si sa zic ca o sa marcheze Cristi Tanase de la 30 de metri?!?!? Si ca ar fi meritat macar 1 minut intreg de glorie?

    RăspundețiȘtergere
  10. Saracu'. Ma si gandeam, titluri: Gol a la Hagi! Noul numar 10 etc! N-a fost sa fie...

    RăspundețiȘtergere