miercuri, 18 februarie 2009

Luna

Luna părea să fie mai rotundă ca oricând. Blocurile, la fel de cenuşii. Reflexii argintii luminau din loc în loc asfaltul. O voce obsesiv de mediatizată răzbate dintr-un televizor. Nikita (nu se poate să nu o ştiţi, deşi mi-ar plăcea să aflu că nu) la Acasă TV. Instinctual, urechile mele au refuzat să primească informaţiile, însă le-au depozitat. Nikita (am încercat să înlocuiesc cu femeia - nu mi-a sunat chiar natural, apoi cu doamna - aş fi jignit categoria, în final încerc cu blonda - nici măcar aici nu se poate încadra) a mers cu televiziunea respectivă la ecograf. Să demonstreze că e însărcinată (cui?), că "s-a făcut pieptu' maaare maaare rău şi mameleonul negru negru negru negru. Negru?! Eeeee...maroniu aşa spre..." Ma-me-le-o-nul. Nu e clar?
Dar luna părea să fie mai rotundă ca oricând.






6 comentarii:

  1. Pe bune? Se pare ca am ratat-o si pe asta! Ce bineee!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot să cred că încă mai funcţionează spălarea de creier de care vorbea Lav ieri. E bine să mai începem să le şi ratăm.

    RăspundețiȘtergere
  3. Puteati s-o prindeti la pretinu'Danutz, mai pi'luna, asa:) Da Doamne s-o aselenizeze careva! La garsoniera s-a dus insa fara ma-me-le-on, cred, din motive de spatiu. Da' avea boccelutza regulamentara cu rahat, din care mai minca-mai improsca-iar mai minca-si tot asa.
    Cum i-o influenta luna ta rotunda, di, pe cite unii oameni la modul asta abject? Sau, ai dreptate, doar pe cercopiteci ii bulverseaza...:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce o cheamă la emisiuni, de ce se duce, de ce se uită oamenii în gura ei...Nu ştiu. Cred că nicio explicaţie nu m-ar mulţumi.

    RăspundețiȘtergere
  5. O boy, o boy! Si chiar e insarcinata?! :))) Dezgustator subiect, ca femeie nu o pot numi!

    RăspundețiȘtergere
  6. O cheama la emisiuni, se duce la emisiuni, etc... pt ca, asa cum ai zis, se uita oamenii in gura ei.

    E simplu: daca nu ar fi bagata in seama, nu ar face audienta; daca nu ar face audienta, nu ar mai chema-o nimeni in emisiuni; daca nu ar chema-o nimeni, nu s-ar duce nici ea in cele din urma; daca ar sta acasa, ar naste linistita...

    Hai mai, Diana, esti din presa... Stii ce vrea poporul: paine si circ. Era sa zic sex, bani si scandaluri...

    RăspundețiȘtergere